19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea Craiova pregăteşte meciul cu Sportul Studenţesc

Universitatea Craiova pregăteşte meciul cu Sportul Studenţesc

Tineretul joacă astăzi pe „Constructorul“

După două zile libere (simbătă şi duminică), de luni după-amiază oltenii şi-au reluat pregătirile in Lunca Jiului, simbătă fiind programat in Bănie meciul „U“ Craiova – Sportul. Antrenamentul de ieri s-a desfăşurat dimineaţă, pe terenul doi al complexului „Ion Oblemenco“. In programul de astăzi figurează două şedinţe de pregătire.

Pentru partida cu Sportul, antrenorul Sorin Cirţu nu se confruntă cu probleme deosebite, intreg lotul fiind valid, cu excepţiile cunoscute: Crăciunescu (operat), Mitriţă (nerefăcut). Mihăiţă Pleşan se află de luni in Lituania cu lotul naţional. Oltenii au participat ieri la funeraliile directorului de competiţii Vasile Costeşin.

Transferat in această iarnă de la Petrolul Ploieşti, Claudiu Tudor implineşte astăzi 18 ani. Internaţional de juniori „Under 18“, Claudiu nu a debutat incă la Universitatea, dar are la activ in Divizia A patru meciuri (cu Petrolul). După toate probabilităţile, el va evolua astăzi in echipa de tineret a oltenilor, dar n-ar fi exclus să fie reţinut, ca şi la Constanţa, pentru partida echipelor mari.

Partida echipelor de tineret se desfăşoară astăzi, de la ora 13.00, pe stadionul „Constructorul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS