16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIncă o deplasare cu noroc?

Incă o deplasare cu noroc?

Farul – „U“ Craiova

• Stadion
„Gheorghe Hagi“, vineri, ora 17.00.

• Formaţii probabile:

Farul:
Unchiaş – I. Barbu; Şchiopu; Paşcovici – R. Oprea; Lungu; Uşurelu; Cristocea; Senin – Zicu; Bălţoi. Antrenor: I. Marin.

„U“ Craiova: Guso – Daouda; Papură; Rada – Bundea; Badea; Pleşan; I. Stancu – Sava; I. Savu; Stoianof. Antrenor: S. Cirţu.

• Vor arbitra: V. Anghelinei – Al. Drogeanu; D. Burloiu. Rezervă: D. Deca.

• Observatori: Al. Boc şi D. Petrescu.

Aflată şi ea intr-o situaţie critică după tur, Farul a inregistrat insă rezultate spectaculoase in primele meciuri din retur. Mai incoace, echipa s-a mai „liniştit“ şi la această oră constănţenii nu pot spune că sint scăpaţi de grijile retrogradării.

Oricum, de cind a (re)venit Ion Marin pe Litoral, Farul s-a schimbat in bine şi orice adversar merge cu inima strinsă pe malul mării.

Dintre jucătorii care ridică probleme oricărei apărări, excelează Cristocea şi dinamovistul Zicu, un fotbalist imprumutat din „Ştefan cel Mare“, dar originar din Constanţa. Apărarea este condusă de olteanul nostru, I. Barbu, un fundaş care a evoluat citeva sezoane la Constructorul.

Universitatea, după ce a innoptat la „Lebăda“, s-a antrenat ieri la prinz pe „Faur“, după care lotul s-a deplasat la Constanţa. Acolo, cazarea s-a făcut la „Royal“, un hotel superb de patru stele.

In afară de problemele mai vechi – Crăciunescu şi Mitriţă -, Sorin Cirţu nu are şi alte neplăceri in ceea ce priveşte lotul.

Intr-un fel, formula de bază s-a cam stabilizat şi, cel puţin pină in zona ofensivei, sint şanse mici să apară surprize. Mai mult ca sigur, insă, dintre Sava şi Luţu, copiii teribili ai Craiovei, Cirţu va alege doar unul, cele mai mari şanse să inceapă meciul titular avindu-le „Savarină“.

Oltenii sint hotăriţi să nu se intoarcă fără punct(e) de la Constanţa, mai ales că echipa a demonstrat in retur că se simte mai in largul ei la meciurile din deplasare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS