16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCirtu mizeaza pe jucatorii de contraatac

Cirtu mizeaza pe jucatorii de contraatac

Pregatind meciul de vineri de la Constanta, Sorin Cirtu a programat ieri doua antrenamente. Astazi, fotbalistii Universitatii vor avea un singur antrenament, dupa care lotul echipei va parasi Bania cu autocarul.

Cirtu a dispus ca deplasarea spre Constanta sa se faca pe „bucati“. Astfel, oltenii se vor caza in aceasta noapte la complexul „Lebada“ din Capitala si vor ajunge abia miine la Constanta.

In lot nu sint probleme deosebite si tehnicienii olteni vor putea opta vineri pentru una dintre formulele care s-au dovedit cistigatoare in deplasarile din Giulesti si din Cotroceni.

Fidel aceleiasi strategii, Cirtu i-a pastrat linga el pe Verdes si pe Ionut Savu, atacanti considerati potriviti pentru meciurile din deplasare, hotarind ca australianul McBreen, mai putin dotat pentru jocul de contraatac, sa evolueze astazi in partida echipelor de tineret. Oricum, McBreen nu a figurat in lot nici la meciul cistigat in Cotroceni, cu FC National.

Alaturi de McBreen vor mai evolua sub comanda lui Daniel Mogosanu si alti jucatori care peste saptamina se antreneaza cu Sorin Cirtu (Tresor, Bratu, Iordache, Oprea). Meciul de tineret de astazi (ora 11.00) va fi arbitrat de constantenii C. Corcescu, V. Bruna si Cl. Soptelea. Intilnirea vedeta de vineri a fost incredintata brigazii formate din V. Anghelinei, Al. Drogeanu si D. Burloiu. Rezerva va fi D. Deca, iar observatorii meciului Farul – „U“ Craiova vor fi Al. Boc si D. Petrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS