16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDublu duel italo-spaniol

Dublu duel italo-spaniol

Manşa a doua a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor debutează astăzi, cind se vor disputa meciurile FC Barcelona – Juventus Torino şi Valencia – Internazionale Milano. Ambele partide vor incepe la ora 21.45, iar Pro TV va transmite in direct intilnirea de pe stadionul „Nou Camp“ din Barcelona. Rezumatul ambelor partide va fi difuzat, după miezul nopţii, de acelaşi post de televiziune.

Chiar dacă in meciul tur Barcelona a obţinut o remiză la Torino, 1-1, ar fi hazardat să credităm formaţia catalană cu prima şansă de calificare in semifinale. In această fază a celei mai importante competiţii fotbalistice europene intercluburi, toate meciurile au o desfăşurare aparte, iar „calculul hirtiei“ este deseori infirmat. Nu trebuie să uităm totuşi că Barcelona nu a pierdut nici un meci in ediţia din acest an a Ligii Campionilor, echipa catalană inregistrind 12 victorii şi două remize. In prima manşă, Montero a deschis scorul pentru Juventus (’16), dar Barcelona a egalat cu 12 minute inainte de finalul partidei prin Saviola.

Celălalt duel italo-spaniol din această rundă se va desfăşura pe stadionul „Mestalla“, acolo unde Valencia va primi replica echipei Internazionale Milano. In meciul tur, jucătorii formaţiei italiene au făcut tot posibilul ca să ciştige, pentru a-l proteja astfel pe antrenorul Hector Cuper, care a fost ameninţat cu demiterea de către patronul Moratti dacă nu va obţine calificarea in semifinalele Ligii Campionilor. Cum băieţii săi s-au impus pe „Giuseppe Meazza“ cu 1-0, Cuper are mari şanse să-şi slaveze postul. Totul depinde insă de un rezultat favorabil pe care Internazionale va trebui să-l obţină pe „Mestalla“. Singurul gol al primei manşe a fost marcat de Vieri, in minutul 14. In meciul de astăzi nu vor juca Albelda (Valencia) şi Emre (Inter), care au fost eliminaţi in tur după ce au provocat o incăierare generală, care a fost inăbuşită cu greu de brigada de arbitri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS