9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUmiliti de Giuchici

Umiliti de Giuchici

Cu toate ca anuntasera ca nu vor intra pe teren la meciul cu Apulum Alba Iulia, unii fotbalisti de la Pandurii au revenit asupra deciziei si au raspuns convocarii antrenorului Mihai Stelescu. Nu au intrat in teren cei sase jucatori suspendati luni de conducere si cei care, din solidaritate cu acestia, au refuzat sa joace, declarind ca este nedreapta suspendarea lor. Convinsi sa intre pe teren de faptul ca antrenorul pe care il contestasera nu a fost prezent la stadion, fotbalistii tirgujieni au ales sa joace, desi au anuntat de la inceputul partidei ca nu au renuntat la protestul impotriva antrenorului. Iulian Stefan a fost cel care a prezentat spectatorilor prin intermediul unui tricou inscriptionat faptul ca ei joaca „anti-Cojocaru“ in meciul cu Apulum.

Antrenorul Mihai Stelescu a inceput jocul cu Hirsu, Trofin, Negrila, Serbanoiu, Stefan, Cristea, Gaman, Stirc, Braia, Adi Popescu si Lapadat, pe parcursul meciului fiind introdusi in teren si Belu, Gulin si Cristi Popescu.

Jocul pandurilor a fost unul foarte slab, mai ales in prima repriza, cind Giuchici a reusit sa inscrie din orice pozitie, descurcindu-se cu usurinta printre aparatorii tirgujieni. Inscriind la fiecare incursiune in careu, Giuchici a devenit eroul meciului. Echipa improvizata de Mihai Stelescu in lipsa titularilor s-a dovedit ineficienta si in aparare, dar si in atac, antrenorul declarind dupa joc ca „din cauza evenimentelor din ultima vreme nu se putea mai mult.“

Ocazii de a inscrie golul de onoare au avut Braia, Iulian Stefan si Negrila. In absenta antrenorului Cojocaru, supararea suporterilor s-a indreptat catre ceilalti oficiali de la Pandurii aflati la joc. Este vorba de vicepresedintele Ion Calinoiu si de fostul presedinte Ion Vulpe, care in ultima saptamina au demonstrat ca agreeaza ideea mentinerii antrenorului Octavian Cojocaru la Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS