9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCioroianu a demisionat de la UFC Electro

Cioroianu a demisionat de la UFC Electro

In vara, UFC Electro incepea campionatul cu ginduri marete. Cuvintul de ordine era „promovarea“. Echipa nu a mers rau in tur, ba a avut si un debut de retur destul de bun.

Din pacate, semiesecul inregistrat acasa cu „GP“ Calafat (1-1), si infringerea de miercuri de la Tirgoviste (0-2 cu Alpan) au tulburat apele. Imediat, antrenorul Florin Cioroianu a decis sa demisioneze si a ramas de neinduplecat: „Poate asa, voi apropia mai mult conducerea de jucatori. Chiar daca mici, mai sint sanse de promovare. In celelalte serii, toate echipele din fruntea clasamentelor se organizeaza perfect. Daca si oamenii de la Electro vor intelege acest lucru, e posibil sa nu fie totul pierdut. Oricum, eu nu ma mai intorc, am pierdut deja doi ani incercind sa refac echipa si atmosfera care au fost odata in Valea Rosie.“

Decizia lui Cioroianu i-a luat prin surprindere pe jucatori. De altfel, acestia erau foarte apropiati de antrenor si se tem ca prin plecarea lui Cioroianu se va darima si putinul care s-a cladit in ultimii doi ani.

Ieri, antrenamentul celor de la UFC Electro a fost condus de secundul Nicolae Negrila. Probabil ca „Negoro“ si Nae Tilihoi vor fi cei care vor gestiona de acum incolo pregatirea echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS