9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArbitrii echipelor doljene

Arbitrii echipelor doljene

FC Extensiv Craiova va juca miine, de la ora 11.00, in deplasare, cu FC Oradea, intr-o partida contind pentru etapa a 22-a din seria a doua a Diviziei B. Intilnirea de la Oradea va fi arbitrata la centru de Victor Berbecaru (Rimnicu Vilcea), care va fi ajutat de asistentii Claudiu Tripa (Arad) si Aurel Florescu (Bucuresti). Acest meci va fi observat de bistriteanul Dan Jiga.

In runda a 22-a din seria a patra a Diviziei C, Armata Craiova se va deplasa la Tirgoviste pentru a juca in compania Chindiei. Partida va fi arbitrata de Razvan Dincuta (Ploiesti), Gheorghe Bozieru (Baicoi) si Marin Iamandi (Ploiesti), iar ca observator a fost delegat Vasile Palade (Iasi).

Cealalta formatie craioveana care activeaza in seria a patra a Diviziei C, UFC Electro, va primi pe stadionul din Valea Rosie vizita echipei Petrolul Tirgoviste. La aceasta intilnire a fost delegata o brigada de arbitri alcatuita din bucurestenii Daniel Badea, Mihai Teodorescu si Vlad Vulpe. Meciul va fi observat de Liviu Micu (Tirgu Jiu).

In aceeasi runda, Scoala „GP“ Calafat va intilni formatia Petrolul Dragasani. Partida va fi arbitrata de Marian Bordean (Sibiu), Valentin Avram si Vlad Barleanu (ambii din Bucuresti), iar ploiesteanul Tiberiu Tudor o va observa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS