22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie pentru presedintele Cristescu!

Victorie pentru presedintele Cristescu!

Extensiv – Baia Mare 3-0

• Stadion „Extensiv Parc“, 300 de spectatori.

• Au marcat: Musat ’10 si ’68; Pirvu ’25.

Extensiv: Bornescu – Savulescu; Murgan; Dina – Totoroata; Malaele (’81, Baia); Saceanu (’70, Cimpeanu); Scarlat (’81, Girla); Dantes – Pirvu; Musat. Antrenor: E. Neagoe.

FC Baia Mare: Albut – Hausi; Dacin; Drule – Bichiri (’75, Pop); Manea; Man; Demidov (’75, But); Ernszt; Nechita (’38, Jucan) – Peres. Antrenor: I. Muresan.

• A arbitrat: M. Saftoiu.

• Filmul golurilor: min. 10, 1-0: dupa un corner executat de Malaele, Musat a reluat plasat cu capul; min. 25, 2-0: Musat a deviat inteligent o centrare a lui Dantes si Pirvu, de la 12-13 metri, a reluat imparabil din voleu; min. 68, 3-0: Musat a scapat singur, Albut a respins direct in… virful craiovean, de unde mingea s-a dus in poarta.

Zilele trecute, Stefan Zofei i-a anuntat pe fratii Mihailescu ca renunta din motive de sanatate la functia de presedinte al clubului Extensiv.

Mihailestii s-au orientat rapid si ieri ne-au oferit marea surpriza: la protocolul obisnuit dinaintea meciului, oltenii au fost reprezentati de Silvian Cristescu. „Ne-am gindit bine si am decis ca Silvian Cristescu ar fi cel mai nimerit sa devina presedintele Extensivului. Asta nu inseamna ca nu va mai juca. Va fi de acum incolo presedintele clubului, dar si capitanul echipei, atunci cind se va reface“, a explicat Eugen Mihailescu.

La intrarea echipelor pe teren, Cristi le-a spus doar atit fotbalistilor olteni: „Aveti grija ce faceti!“ In cele din urma, formatia antrenata de Eugen Neagoe nu a avut probleme, a desenat frumos pe teren, juniorii din aparare au strins din dinti hotariti sa-i faca uitati pe titulari, iar golurile au fost spectaculoase.

Cel mai bun jucator de pe teren a fost virful Adrian Musat, el reusind sa marcheze de doua ori si sa creeze citeva faze spectaculoase. In lipsa multor titulari, Malaele si Scarlat au asigurat echilibrul echipei, iar Bornescu si-a dirijat in permanenta copiii din aparare.

Una peste alta, se anunta un viitor frumos pentru Extensiv. Lotul este tinar si talentat, iar de tot ce inseamna fotbal la club raspund acum doi oameni cu cariere solide in spate: Silvian Cristescu si Eugen Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS