16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIordanescu a convocat 14 „stranieri“

Iordanescu a convocat 14 „stranieri“

Selectionerul reprezentativei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, a anuntat lista „stranierilor“ convocati pentru meciul amical cu Lituania, care se va disputa pe 30 aprilie, de la ora 18.00, la Kaunas.

Cei 14 „stranieri“ convocati sint urmatorii: Bogdan Lobont (Ajax Amsterdam), Bogdan Stelea (Salamanca) – portari; Cosmin Contra (Atletico Madrid), Iulian Filipescu (Betis Sevilla), Cristian Chivu (Ajax Amsterdam), Dorinel Munteanu (VfL Wolsburg), Alin Stoica (FC Bruges), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Dennis Serban (Valencia), Paul Codrea (Palermo) – mijlocasi; Daniel Pancu (Besiktas Istanbul), Adrian Mutu (AC Parma), Ionel Ganea (VfB Stuttgart) si Adrian Mihalcea (Genoa 1893) – atacanti.

Fata de meciul cu Danemarca, din preliminariile CE 2004, pe care Romania l-a pierdut cu 2-5, in lotul tricolorilor nu au mai fost inclusi Gica Popescu, care s-a retras, si Laurentiu Reghecampf, neconvocat. Iordanescu a apelat insa din nou la serviciile lui Iulian Filipescu, cel care in meciul cu danezii a fost serios apostrofat de public.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS