11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenorul Cojocaru - marul discordiei intre Nicolae Mischie si Florin Circiumaru

Antrenorul Cojocaru – marul discordiei intre Nicolae Mischie si Florin Circiumaru

Desi antrenorul principal de la Pandurii, Octavian Cojocaru, a recunoscut ca a fost adus la Pandurii, la inceputul acestui sezon, de fostul sau coleg Nicolae Mischie, presedintele Consiliului Judetean Gorj nu recunoaste ca are vreo implicare in acest caz. El a spus ca nu are nici o legatura cu mentinerea antrenorului hunedorean pe banca echipei si nici cu aducerea acestuia la Tirgu Jiu. Cu toate acestea, pe contractul de 10.000 de dolari al antrenorului Octavian Cojocaru se afla atit semnatura lui Nicolae Mischie, cit si stampila consiliului judetean, desi conform regulamentelor FRF contractul trebuie semnat doar de presedintele clubului. Mai mult, cel care l-a prezentat jucatorilor la inceputul campionatului pe noul antrenor a fost tot Nicolae Mischie, care recunoaste ca a fost coleg de scoala cu Octavian Cojocaru.

Dupa ce Adunarea Generala de la Pandurii a decis luni mentinerea in functie a lui Octavian Cojocaru si sanctionarea a noua fotbalisti din lotul de baza, Nicolae Mischie a spus ca, daca jucatorii nu vor intra pe teren la meciul de ieri cu liderul seriei, ii va da afara si va aduce altii in loc.

Pe de alta parte, primarul municipiului Tirgu Jiu, Florin Circiumaru, considera ca principalul vinovat de lipsa de rezultate de la Pandurii este antrenorul Octavian Cojocaru. In ultima conferinta de presa, edilul tirgujian a criticat actiunea conducerii echipei impotriva jucatorilor, dar a recunoscut ca antrenorul hunedorean nu poate fi indepartat de la Pandurii datorita contractului foarte bine intocmit cu conducatorii clubului gorjean. „Am spus de la inceput ca acest antrenor nu are valoare, dar pentru ca are un contract prea bine facut nu putem acum sa-l dam afara. Oricum, el nu va mai pregati echipa, ci va fi adus un antrenor de la Craiova, Cojocaru urmind sa ramina in cadrul clubului pina la incheierea contractului.“

Primarul a reconfirmat faptul ca obiectivul echipei pentru sezonul viitor este promovarea in Divizia A: „Noi ne doream cu totul altceva la echipa. Echipa Pandurii are ca obiectiv promovarea in Divizia A, nu retrogradarea. Parerea mea este ca doar conducerea tehnica se face vinovata de situatia de acum de la Pandurii. Daca aveam un antrenor de valoare, am fi putut spera chiar din acest sezon la promovare.“

Sa mai spunem ca jurnalistii din presa sportiva gorjeana au hotarit sa-si continue protestul impotriva tehnicianului Octavian Cojocaru si sa nu ia loc la masa presei la meciul de ieri cu Apulum Alba Iulia, deoarece antrenorul a acuzat mass-media locale de manipulare. Solidarizindu-se cu protestul jucatorilor, jurnalistii au urmarit partida din tribune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS