14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSeamănă cu un meci de juniori

Seamănă cu un meci de juniori

FC Extensiv – FC Baia Mare

• Stadion
„Extensiv-Parc“, miercuri, ora 16.00.

• Echipe probabile:

Extensiv:
Bornescu – Dina, Murgan, Săvulescu – Totoroaţă, Scarlat, Săceanu, Mălăele, Danteş – Pirvu, Muşat. Antrenor: Eugen Neagoe.

FC Baia Mare: Albuţ – Dacin, Drule, Hauşi, Han – Ernszt, Varo, Nechita, Demidov – Manea, Pereş. Antrenor: I. Mureşan.

• Vor arbitra: M. Săftoiu – Ed. Ungureanu, B. Ganea.

S. Rădoi, Ciucă şi Velcovici – suspendaţi, Cristescu, Vancea şi Cioponea – accidentaţi şi Stoianov – incert, aceasta este lista care le dă bătăi de cap antrenorilor craioveni. Prin urmare, Eugen Neagoe va fi obligat să improvizeze, mai ales in zona centrală a apărării, acolo unde lipsesc patru jucători!

E bine insă că seria este „liniştită“, in sensul că poţi cobori oricit in clasament, nimeni nu mai retrogradează. Pe de altă parte, conducerea Extensivului vrea şi rezultate pentru că mulţi dintre tinerii din echipă au destulă experienţă in Divizia B.

Despre adversari se spune că sint o echipă formată din liceeni. Deci, chiar mai tinără decit a oltenilor. Cu toate acestea, „gaşca nebună“ din Baia Mare a obţinut citeva rezultate de excepţie şi acum avertizează că nu se va da in lături să facă o „boacănă“ şi in deplasare.

Mai ales dintr-un anumit punct de vedere, partida de astăzi se anunţă atrăgătoare. In sensul că, dintre atiţia copii care se vor „zbengui“ pe „Extensiv-Parc“, este imposibil ca unii să nu ajungă fotbalişti de top.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS