13.9 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCojocaru rămine antrenor, iar jucătorii sint sancţionaţi

Cojocaru rămine antrenor, iar jucătorii sint sancţionaţi

Pandurii – Apulum

• Stadion
„Municipal“, miercuri, ora 16.00.

• Formaţii probabile:

Pandurii:
O echipă de juniori

Apulum: Ţurcaş – Jercălău, Kiraly, D. Miclea, Himcinschi, Nedelea – Găldean, Paleacu, Meier – Moldovan, Giuchici. Antrenor: A. Şunda

• Vor arbitra: C. Balaj – D. Albon, G. Szabo.

Situaţia bizară creată la Pandurii Tirgu Jiu, după ce jucătorii s-au revoltat impotriva antrenorului Cojocaru, s-a accentuat luni, după ce conducerea clubului l-a reconfirmat pe tehnicianul contestat in funcţia de antrenor principal. In şedinţa comună a Adunării Generale a Acţionarilor şi a Consiliului Director s-a analizat activitatea echipei de fotbal in meciurile disputate din retur. Concluziile acestei analize i-au fost insă favorabile doar antrenorului Cojocaru, care şi-a prezentat şi cu această ocazie celebrele rapoarte către conducere. In baza acestora, conducătorii de la Pandurii au luat măsuri numai impotriva fotbaliştilor. Jucătorii A. Popescu, I. Lăpădat şi I. Ştefan au fost sancţionaţi cu avertisment, iar D. Amzucu, R. Rotaru, A. Nicola, S. Vintilescu, A. Arcanu şi R. Rădoi au fost suspendaţi pină la sfirşitul campionatului.

Purtătorul de cuvint al clubului, Ciprian Florescu, a precizat doar că „sancţiunile au fost dictate din cauza incălcării cu vinovăţie de către jucători a obligaţiilor, a regulamentelor şi a normelor de comportare“. Cert este insă faptul că nouă dintre componenţii de bază ai echipei au primit sancţiuni, conducerea urmărind astfel dezbinarea celor care au iniţiat acest conflict.

Scopul urmărit de conducătorii de la Pandurii n-a fost atins insă nici prin această acţiune, in urma aflării măsurilor dictate jucătorii dovedindu-se şi mai uniţi. Cei care nu au primit sancţiuni cu această ocazie şi-au afirmat ieri solidaritatea cu colegii lor şi au declarat că işi vor continua protestul chiar cu riscul de a nu intra pe teren la jocul cu Apulum Alba Iulia. In aceste condiţii, probabil că soluţia pentru meciul de astăzi va fi cea a echipei de juniori, deoarece din cei 27 de jucători care s-au solidarizat impotriva antrenorului Cojocaru nici unul nu renunţă la acţiune. Dan Amzucu a spus că i-a intrebat după comunicarea hotăririi conducerii pe toţi jucătorii dacă doresc să continue şi le-a dat posibilitatea să iasă din vestiar celor care nu doresc să rămină alături de cei sancţionaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS