22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDivizia C, seria a IV-a, etapa a 19-a

Divizia C, seria a IV-a, etapa a 19-a

Remizind in partida cu Rova Rosiori

Electro a irosit o sansa imensa

Rova Rosiori 1

UFC Electro 1

• Au marcat: Ghita ’90 / Patru ‘6.

Electro: Poenaru – L. Tilihoi, Sandu, Rotaru, D. Popescu, Mihalache – Vilsan, Palea (V. Luta), Preda – Serban (Dumitrica), Patru (Dascalu). Antrenor: Fl. Cioroianu.

• Au arbitrat: R. Gradinaru – M. Ungureanu, M. Huidu (toti din Bucuresti)

• Observator: S. Neagu (Bucuresti).

Incheind la egalitate partida de la Rosiori, 1-1 cu Rova, Electro a irosit o sansa imensa de a se apropia la numai un punct de ocupanta locului secund in clasamentul seriei a patra, Chindia Tirgoviste, care, la rindul sau, a inregistrat o remiza alba in partida sustinuta in deplasare cu „GP“ Calafat. Din pacate, in meciul de la Rosiori, tehnicianul formatiei din Valea Rosie, Florin Cioroianu, nu i-a putut utiliza pe doi dintre titularii sai, mijlocasul Bizu si atacantul Stefanescu fiind accidentati. La aceste absente s-a adaugat si prestatia brigazii de arbitri din Bucuresti, condusa de Radu Gradinaru, care, conform oficialilor craioveni, i-a refuzat echipei oltene doua penaltiuri clare.

Scorul a fost deschis de UFC Electro, inca din minutul sase, prin Patru, iar elevii lui Florin Cioroianu au avut inca patru-cinci mari oportunitati de a-si mari avantajul, care au fost insa irosite. Oaspetii au egalat in cel de-al treilea minut de prelungire al meciului, prin Ghita, care a profitat de o ezitare a portarului Poenaru.

Armata a obtinut, in extremis, o victorie necesara

Trei puncte mari pentru „militari“

Armata Craiova 1

Curtea de Arges 0

• A marcat: Tanasie ’83.

Armata: Petrescu – Grigore (’65, Mateita; ’89, I. Anghel), Tanasie, Tranculescu, Ghita – Dinu, Negrea, Stanculescu, Radut (’46, Raicea) – Boroiban, Turcila. Antrenor: Fl. Oprea.

• Au arbitrat: M. Bordean – L. Ducu, O. Comsea (toti din Sibiu).

• Observator: C. Varzaru (Bucuresti).

Avind mare nevoie de puncte, atit Armata, cit si AS Curtea de Arges au abordat cu prudenta partida de simbata, de pe stadionul din Valea Fetii. Oaspetii au adoptat chiar o formula defensiva, cu cinci fundasi, patru mijlocasi si un singur atacant, in timp ce craiovenii au aliniat un clasic 4-4-2.

In prima repriza, diferentele dintre cele doua sisteme au fost evidentiate de numarul de actiuni ofensive, net in favoarea oltenilor, dar nu si de raportul ocaziilor de gol, care a fost 2-2. Oaspetii au trecut pe linga deschiderea scorului in minutele 11 si 34, in timp ce elevii lui Florin Oprea au avut doua oportunitati de a marca prin Dinu (’23) si Negrea (’34).

La reluare, craiovenii au marit ritmul atacurilor, fortindu-si adversarii sa se retraga aprope cu tot efectivul in preajma propriei porti. Prima mare ocazie a reprizei a doua i-a apartinut lui Tucila (’50), care a sutat din intoarcere, din mijlocul careului mare, putin pe linga bara. A urmat o actiune periculoasa a oaspetilor, finalizata cu un sut in plasa laterala (’58), dupa care fotbalistii din Curtea de Arges au renuntat aproape definitiv la ofensiva. Sutul lui Dinu din minutul 73, care a trimis mingea putin pe linga poarta, si bara lui Boroiban din minutul 82 au anuntat golul marcat de Tanasie (’83), care a finalizat din preajma careului mic un corner de pe partea stinga. Dupa acest gol nu s-a mai intimplat nimic notabil pina la sfirsitul partidei.

Organizarea pe stadionul din Valea Fetii, din punctul de vedere al conditiilor oferite presei, a lasat mult de dorit si la meciul de simbata. Ziaristii sint obligati sa-si ia notite pe genunchi, iar tabla pe care ar trebui sa se scrie componenta formatiilor este intotdeauna imaculata fiind, probabil, mare criza de creta. Pentru a afla formula „secreta“ a echipelor, reprezentantii mass-media sint obligati sa faca temenele in fata unor insi care, fie ca detin sau nu vreo functie pe la club, le face placere sa-si dea aere de persoane importante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS