14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAncelotti renunta la Beckham, Figo si Salgado

Ancelotti renunta la Beckham, Figo si Salgado

Antrenorul formatiei AC Milan, Carlo Ancelotti, a anuntat ca nu are nici o intentie in sa-i achizitioneze, in aceasta vara, nici pe Luis Figo, Michel Salgado sau David Beckham. „Pot sa spun ca nici Figo, nici Salgado sau Beckham nu vor veni la Milan. Am realizat trei transferuri importante cu Nesta, Seedorf si Rivaldo“, a spus Ancelotti, care nu a pierdut ocazia si l-a laudat pe Andrea Pirlo, care s-a dovedit un succes important in pozitia incredintata, cea de mijlocas.

„Cu achizitia lui Seedorf si cea a lui Rivaldo am inregistrat un mare succes, foarte important pentru noi, chiar daca, probabil, cheia noii organizari a fost noua pozitionare a lui Pirlo. O pozitie pe care am experimentat-o mai din timp si pe care o consolidam acum“, a adaugat Ancelotti.

Beckham cauta o scoala la Madrid pentru fiul sau

Nesigur pe transferul la AC Milan, David Beckham a inceput sa caute o scoala la Madrid pentru a-l inscrie anul viitor pe fiul sau, Brooklyn, alimentind astfel zvonurile privind un eventual transfer al sau la Real Madrid, a titrat presa spaniola.

„Interesul pentru alegerea unei scoli constituie un semnal important in ceea ce priveste schimbarea domiciliului. David Beckham a verificat deja cele mai bune scoli de limba engleza care exista in Madrid“, a scris Marca.

Cotidianul spaniol a notat ca, desi presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a anuntat la inceputul saptaminii ca gruparea sa nu este interesata sa-l achizitioneze in sezonul viitor pe Beckham, „se pare ca mijlocasul englez se gindeste la un astfel de transfer“.

Marca a mentionat ca exista cel putin zece scoli de limba engleza in Madrid, cea mai apreciata fiind „British Council School“.

Potrivit publicatiei citate, acesta nu este unicul indiciu privind posibilitatea ca Beckham sa ajunga la Real Madrid. „Chiar jucatorul le-a spus coechipierilor sai ca doreste sa evolueze doi ani la Real Madrid, dupa care sa revina la Manchester United, de unde se va retrage“, a relatat Marca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS