18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Fotbalistii care au crescut la Universitatea nu sint «bisnitari»!“

„Fotbalistii care au crescut la Universitatea nu sint «bisnitari»!“

Venit la Universitatea inaintea inceperii returului, fostul international Dorin Mitrita, fotbalist crescut in pepiniera craioveana, nu a apucat inca sa joace din cauza problemelor pe care le acuza la un tendon. Ieri, Mitrita era in Bucuresti impreuna cu Silvian Cristescu si amindoi se pregateau sa mearga la doctor.

– Dorine, zice lumea ca Universitatea a luat plasa cu tine, ca ai fi venit accidentat.

– In primul rind, Universitatea a luat plasa cu altii care au venit sanatosi si au jucat mai rau ca niste accidentati. Se stie care sint, sau, mai bine zis, care au fost. Eu nu am venit accidentat, dar am gresit ca am fortat ca bezmeticul in primele zile, tineam neaparat sa-i ajung pe ceilalti din urma, mai ales ca nea Sorin Cirtu mi-a spus ca are mare nevoie de mine. Si, din nefericire, mi-a cedat tendonul.

– Acum, cind stai, banii din contract „merg“?

– E o mare prostie, am auzit si eu vorbele astea. Pai, eu cind am venit la Universitatea aveam nevoie de bani? Sa fim seriosi, am cistigat destul in Olanda. Universitatea este totul pentru noi, pentru cei care am crescut in acest club. Eu, Cristescu si altii care ne-am format aici ca oameni si ca jucatori nu putem sa fim „bisnitari“ de fotbal. Deci, ca sa se stie: Mitrita are contract cu Universitatea, dar daca nu joaca nu ia nici un ban!

– In Bucuresti ce faci?

– Sint cu Cristescu, ne tratam „batrinetile“ ca sa zic asa. Mergem pe fiecare zi la fizioterapie, la Spitalul Militar, acolo unde se trateaza si majoritatea componentilor echipei nationale. Ca sa nu fie vorbe, eu imi platesc singur tratamentul.

– Cind te bagi la antrenamente?

– Duminica vin acasa si de luni incep alergarile. Daca ma tine piciorul, nu imi fac probleme, in cel mult doua saptamini recuperez. Numai eu stiu cit imi doresc sa ajut acum echipa cind trece prin momentele prin care trece…

– Cristescu ce zice?

– Pai, ce sa zica, il stii… Daca il aude pe unul ca vorbeste urit despre Universitatea, il ia la bataie!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS