18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArbitrii divizionarelor doljene in runda a 19-a

Arbitrii divizionarelor doljene in runda a 19-a

Divizionara B FC Extensiv Craiova va juca simbata, de la ora 11.00, pe propriul teren, cu CSM Resita. Acest meci, care se disputa in cadrul etapei a 19-a a seriei a doua a Diviziei B, va fi arbitrat de o brigada bucuresteana alcatuita din Ionel Ciurus, Aurelian Alexandrescu si Dumitru Bargoanu. Observatorul intilnirii de pe „Extensiv-Parc“ va fi Flavius Domide.

In cadrul rundei a 19-a din seria a patra a Diviziei C, Armata Craiova va juca simbata, pe stadionul din Valea Fetii, cu AS Curtea de Arges, intr-un meci arbitrat de sibienii Marian Bordean, Laurentiu Ducu si Ovidiu Comsea. Observator la aceasta partida a fost delegat bucuresteanul Constantin Varzaru.

Cealalta echipa craioveana care activeaza in liga a treia, UFC Electro, va juca in deplasare cu Rova Rosiori. Aceasta intilnire va fi arbitrata de Radu Gradinaru, Mihai Ungureanu si Mihail Huidu (toti din Bucuresti) si va fi observata de Sandu Neagu (Bucuresti).

In sfirsit, cea de-a treia formatie doljeana care evolueaza in seria a ptra a Diviziei C, „GP“ Calafat, va primi pe teren propriu replica echipei Chidia Tirgoviste. Partida va fi arbitrata de Valentin Igna (Timisoara), Valentin Avram si Ionel Purcaru (ambii din Bucuresti) si va fi observata de Ion Savulea (Tirgu Jiu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS