17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldo nu va mai juca niciodata ca la 19 ani

Ronaldo nu va mai juca niciodata ca la 19 ani

Fostul selectioner al Braziliei, Luiz Felipe Scolari, care in prezent antreneaza nationala Portugaliei, a anuntat ca atacantul Ronaldo nu va mai reveni niciodata la forma fizica pe care a avut-o la 19 ani, a informat cotidianul Marca.

„Este imposibil, tinind cont de faptul ca a suferit trei operatii. Ronaldo trebuie sa munceasca mult pentru a recupera macar 70 sau 80 la suta din forma fizica pe care o avea, dar niciodata nu va mai putea juca fotbal ca la 18 sau 19 ani“, a precizat antrenorul brazilian.

Luiz Felipe Scolari, care a cistigat cu nationala Braziliei titlul mondial in 2002, a recunoscut ca a fost contactat de conducerea clubului FC Barcelona in perioada crizei declansate de rezultatele slabe inregistrate de echipa pregatita de Louis Van Gaal. „Am discutat cu responsabilii clubului spaniol de doua ori, dar de fiecare data mi s-a spus ca trebuie asteptat rezultatul unei anumite partide“, a precizat Scolari. El a adaugat ca, din acest motiv, nu a fost interesat de oferta celor de la FC Barcelona.

Reprezentativele Portugaliei si Braziliei vor disputa, simbata, la Porto, un meci amical.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS