17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReintra Badea, Papura, Plesan si I. Stancu

Reintra Badea, Papura, Plesan si I. Stancu

Oltenii au avut saptamina trecuta, pe linga antrenamentele obisnuite, si trei amicale (3-0 cu Rarora, 3-1 cu Armata, 0-0 cu Steaua, ultimul desfasurindu-se in Ghencea). Dupa o zi libera (duminica), de ieri s-a intrat in linie dreapta pentru dificilul meci cu liderul autoritar al campionatului, oltenii avind ieri doua sedinte de pregatire.

Programul acestei saptamini prevede antrenamente fara amicale, cartierul general fiind la Lunca Jiului. Dupa toate probabilitatile, un antrenament din aceasta saptamina (joi) se va desfasura pe „Ion Oblemenco“, la ora meciului din Giulesti (21.00). Pentru aceasta intilnire au drept de joc cei patru jucatori suspendati in meciul cu FC Arges: Badea, Papura, Plesan si I. Stancu.

Reamintim, actualul antrenor al oltenilor a pregatit si Rapidul, formatie pe care a calificat-o in finala Cupei Romaniei (sezonul ’94/’95) si pe locul patru in campionat. Atunci, rapidistii au eliminat-o pe Steaua in optimile de finala (Steaua a cistigat campionatul) si, in semifinale, pe Universitatea, care trecuse de Dinamo in optimi.

Partida echipelor de tineret se desfasoara miine, de la ora 14.00, pe stadionul „Faur“, gazdele acceptind ora propusa de olteni (in loc de ora 11.00).

Despre informatia din presa de ieri potrivit careia de Guso si de Daouda s-ar interesa Steaua, un oficial al Universitatii a spus ieri: „Nu exista nici un demers oficial in acest sens, doar ca simbata, la amicalul din Ghencea, finantatorul Gigi Becali s-a interesat, intr-adevar, de ei. A fost insa o discutie amicala. Oricum, asemenea probleme se discuta la un anume nivel de competente, adica intre finantatori“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS