22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiderul s-a impotmolit la Matasari

Liderul s-a impotmolit la Matasari

Derbiul seriei a cincea a Diviziei C, dintre Minerul Matasari si Rarora Vilcea, a aratat doua echipe de valori sensibil egale. Jocul a fost viu disputat, dindu-le mari emotii suporterilor echipei gorjene. Dupa ce reusisera sa mentina un scor alb pe tabela aproximativ 70 de minute, jucatorii de la Minerul Matasari s-au vazut condusi de ocupanta primului loc in serie, Rarora. Golul oaspetilor a fost inscris in minutul 68 de Ursu, egalarea venind insa la doar doua minute prin Popescu, care a inscris si pentru 2-1 in minutul 86.

Formatia trimisa in teren de antrenorul gruparii din Matasari, Constantin Trifu, i-a avut in componenta pe: Tein, Oprita, Amati, Iovan, Bala, Barbacioru, Paicu, Cojocaru, Canavoiu (Homea), L. Popescu (Moraru) si Serbanoiu. Minerul Matasari ocupa dupa aceasta etapa locul sapte in clasament, cu 28 de puncte, iar la sfirsitul saptaminii va evolua la Novaci cu FC Senaco.

Formatia novaceana pregatita de Costica Donose n-a mai reusit surpriza, in aceasta etapa pierzind in deplasare, scor 2-1, cu Severnav Drobeta Turnu Severin.

Un meci disputat atit in teren, cit si in afara acestuia a fost si cel de la Stoina, dintre Petrolul si Building Vinju Mare, doua dintre candidatele la ocuparea locului secund in serie. Desi meciul s-a incheiat cu un scor alb, jocul n-a fost lipsit de evenimente, echipa din Stoina avind la final doar zece jucatori pe teren. Dupa ce l-a eliminat pe portarul Baluta, arbitrul craiovean Sevastian Coltescu i-a aratat cartonasul rosu si unui jucator de pe banca de rezerve patruns pe terenul de joc la incidentul in care fusese eliminat portarul. Desi echipa din Stoina pornise bine in returul campionatului, reusind o victorie la scor in prima etapa si un egal in deplasare, presedintele clubului gorjean, Cornel Pirvan, a spus ca nu-si poate explica scaderea de forma din acest joc.

Antrenorul Dumitru Baluta considera ca echipa sa va trece repede peste aceasta perioada si va reusi sa indeplineasa obiectivul de a promova in Divizia B. Cu acest rezultat de egalitate, Petrolul Stoina se mentine pe pozitia secunda in clasament, cu 31 de puncte, la egalitate cu Oltul Slatina si Building Vinju Mare (care are insa un joc mai putin disputat).

Minerul Motru si-a continuat si in aceasta etapa seria rezultatelor bune din retur, obtinind cea de-a treia victorie consecutiva. Echipa pregatita de Gabi Zahiu

s-a impus cu scorul de 2-0 in fata ocupantei locului sase, Dierna Orsova, golurile fiind inscrise de Glisca si Dudan. Plecati de pe locul zece in retur, motrenii au reusit sa ajunga la un punct de locul doi, care le-ar asigura mult dorita promovare pentru care lupta de trei ani. In etapa viitoare, minerii se vor deplasa la Ticleni, unde vor intilni petrolisti din localitate, care ocupa locul 14 in clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS