22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Craiova ramine... Craiova!“

„Craiova ramine… Craiova!“

Liderul campionatului a avut saptamina trecuta trei zile libere (dupa meciul cistigat cu „Poli“ AEK Timisoara), pregatirile pentru derbiul cu Universitatea demarind miercurea trecuta. La antrenamentele de saptamina trecuta au absentat Fl. Bratu, Rat, Iencsi si Soava (selectionati in lotul A, Florin Bratu debutind in nationala simbata seara), plus cei din lotul de tineret: D. Niculae, Grigore. A fost exclus din lot Robert Nita, atacantul dorit la un moment dat de Universitatea depunind memoriu la LPF, solicitind plata unei restante de 5.000 USD. In schimb, au participat la citeva antrenamente doi albanezi adusi la baza PRO Rapid de impresarul Stefan Kokoneshi. Antrenorul Mircea Rednic a programat cite un antrenament simbata si duminica si ieri a condus o singura sedinta de pregatire la care au participat si jucatorii de la loturile nationale.

Pentru meciul cu Universitatea reintra Rat si Iencsi (care au fost suspendati pentru partida de la Timisoara). Nelutu Sabau (accidentat) este incert pentru acest meci, el reluindu-si insa antrenamentele.

Despre meciul de duminica, Paul Cazan (director sportiv), a spus ieri pentru GdS: „Este o partida foarte grea, chiar daca in clasament cele doua echipe sint la poli opusi si la o diferenta destul de mare una de cealalta. Liderul vrea sa-si onoreze locul in clasament, dar Craiova ramine… Craiova! Prevad un meci tare, oltenii vin probabil cu gindul de a-si imbunatati acest «adevar» periculos al lor. Cred ca va invinge echipa care, printre altele, va stapini si «nervos» meciul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS