10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVasile Bulucea promite un miliard Universitatii ca sa nu cada in B

Vasile Bulucea promite un miliard Universitatii ca sa nu cada in B

Primarul Craiovei, Vasile Bulucea, a declarat, acum o luna, ca nu va mai da nici un ban la echipa de fotbal Universitatea Craiova, deoarece patronul acestei echipe, Dinel Staicu, i-a facut „impotenti“ pe cei de la primarie, reprosindu-le ca nu cotizeaza destul pentru sustinerea financiara a echipei. Totusi, joi, in cadrul sedintei ordinare a consiliului local, primarului i s-a inmuiat inima la gindul ca echipa este pe penultimul loc in Divizia A si a admis ca, la o rectificare bugetara, s-ar mai putea da, acolo, 500 de milioane sau un miliard de lei.

„Noi am dat patru miliarde de lei de la buget, cei de la judet nu au dat nimic. Este adevarat ca au alocat niste bani, dar in final nu au virat nimic la club. Echipa este pe penultimul loc si ar fi o mare catastrofa sa cada in divizia B. Cred ca la o rectificare bugetara mai putem sa dam niste bani“, a spus Bulucea.

Primarul a avut insa o iesire nervoasa la adresa lui Nicolae Marasescu, secretar de stat in MTS, care ar fi spus ca primaria nu ar fi facut nimic in privinta stadionului „Ion Oblemenco“: „Nu se cade o iesire ca asta. Noi cheltuim 750.000 de euro pentru nocturna, punem scaune, asfaltam pe linga stadion si spune ca nu am facut nimic. Dar dumnealui ce a facut in 11 ani, de cind este acolo?“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS