5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua - „U“ Craiova

Steaua – „U“ Craiova

Intr-o alta partida disputata ieri, pe „Ion Oblemenco“, Universitatea – Armata 3-1

Ieri, in jurul orei 14.00, fotbalistii Universitatii au plecat spre Bucuresti si s-au oprit la complexul „Lebada“. Ei vor sustine astazi un joc amical in compania Stelei, meciul urmind a se disputa pe stadionul din Ghencea.

Inainte de deplasarea spre Capitala, o echipa a Universitatii a evoluat pe „Ion Oblemenco“ in compania Armatei Craiova, meciul incheindu-se cu 3-1. Pentru alb-albastri au marcat Calin (’26), Mc Breen (’68 si ’88), in timp ce pentru divizionara C a inscris Turcila (’45).

Iata si cele doua formatii:

„U“ Craiova: Banica – Moti, Dunareanu, Mirea – Vigariu, Cl. Tudor, Tresor, Calin, I. Stancu – McBreen, Verdes. Au mai intrat: Miclea, Bratu, G. Serban, Vladut, Suciu, Curteanu si Oprea.

Armata: Petrescu – Dinu, Tranculescu, Tanasie, Ghita, Grigore – Negrea, Stanculescu, Radut – Boroiban, Turcila. Au mai intrat: Lulelaru, Sodoleanu, I. Anghel si Mateita.

In urma acestui joc, Sorin Cirtu i-a mai luat in Capitala, pe linga jucatorii de baza ai echipei care nu au evoluat deloc ieri, pe Mirea, Tudor, Stancu si Verdes.

Oricum, antrenorul Universitatii a fost nemultumit de modul in care unii dintre fotbalisti au abordat amicalul cu Armata, lasind acasa destui veterani.

De altfel, cei care nu au fost convocati pentru meciul cu Steaua vor avea astazi doua sedinte de pregatire. Ele vor fi conduse de Mircea Irimescu.

Partida dintre Steaua si „U“ Craiova va incepe la ora 11.00, iar dupa incheierea ei oltenii vor pleca imediat spre casa pentru a prinde transmiterea in direct a intilnirii Romania – Danemarca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS