15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ si-au facut sindicat

„Pandurii“ si-au facut sindicat

Fotbalistii de la divizionara B Pandurii Tirgu Jiu s-au reunit recent intr-un sindicat, care intentioneaza sa prezinte opiniei publice principalele probleme ale jucatorilor si sa-i reprezinte pe acestia in fata conducerii. Noul sindicat a organizat ieri o intilnire cu presa, la aceasta participind jucatorii de baza ai echipei tirgujiene.

Fotbalistii de la Pandurii au sustinut ieri un joc scoala pe terenul din incinta stadionului „Municipal“, iar miine urmeaza sa se deplaseze spre Baia Mare pentru meciul din etapa a 18-a. Pentru acest joc, antrenorul Octavian Cojocaru nu va putea conta pe serviciile lui Rotaru, care este accidentat, si Arcanu, care este suspendat pentru cumul de cartonase galbene. In cazul ultimului, directorul executiv Ion Poenaru a spus ca este posibil ca suspendarea sa nu fie valabila deoarece unul dintre cartonase fusese primit la jocul cu UMT, iar timisorenii s-au retras intre timp din campionat.

Jocul de la Baia Mare va fi arbitrat de Gabriel Mocean, din Cimpia Turzii, ajutat la cele doua linii de Florin Buturca, din Satu Mare si Daniel Albon, din Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS