13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSabin Ilie a marcat primul gol pentru Debrecen

Sabin Ilie a marcat primul gol pentru Debrecen

Ungaria. Jucatorul Sabin Ilie a marcat un gol, in minutul 18, in meciul cistigat (scor 3-2) de echipa sa, Debrecen, pe teren propriu, in fata formatiei Kispest, in etapa a 21-a a campionatului Ungariei.

Italia. Atacantul Adrian Mihalcea a marcat un gol in primul minut al partidei pierdute de echipa sa, Genoa, in deplasare, cu scorul de 0-1, in fata formatiei Messina, in etapa a 27-a a diviziei a doua a campionatului Italiei. Mihalcea a fost eliminat de pe teren in minutul 44, dupa ce a primit doua cartonase galbene.

Spania. Gheorghe Craioveanu a evoluat pe intreaga durata a partidei pe care echipa sa, Getafe, a terminat-o la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu formatia Las Palmas, in etapa a 28-a din Segunda Division.

Franta. OSC Lille, cu Marius Baciu pe teren pe intreaga durata a meciului a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu formatia Bastia, in etapa a 31-a a campionatului Frantei.

Echipa FC Nantes, fara atacantul Viorel Moldovan, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat in deplasare la Girondins Bordeaux.

Belgia. Liviu Ciobotariu nu a evoluat in meciul pierdut de echipa sa, Mons, in deplasare, cu scorul de 0-2, in fata formatiei Racing Genk, in etapa a 27-a a campionatului Belgiei.

Gruparea Lierse, cu Marius Mitu pe teren pe intreaga durata a meciului, a invins, in deplasare, cu scorul de 1-0, formatia Charleroi.

Portugalia. Sporting Lisabona, echipa antrenata de Ladislau Bölöni, a pierdut in deplasare, cu scorul de 0-1, meciul cu formatia Gil Vicente, din etapa a 26-a a campionatului Portugaliei. Atacantul Marius Niculae nu a evoluat pentru Sporting, deoarece este accidentat. Cu aceasta infringere, postul antrenorului roman este susceptibil de a ramine liber cit mai curind.

Grecia. Formatia elena Akratitos Atena, pregatita de Dumitru Dumitriu, a invins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formatia Ionikos Nikea, in etapa a 24-a a campionatului Greciei.

Elvetia. Mihai Tararache a jucat pe intreaga durata a meciului pe care formatia sa, Grasshoppers Zürich, l-a terminat la egalitate, scor 2-2, in deplasare la FC Basel, in etapa a patra a play-off-ului campionatului Elvetiei. Echipa Servette Geneva, antrenata de Adrian Ursea, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata in deplasare, la FC Wil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS