12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPromovarea este realizabila

Promovarea este realizabila

Obtinind o victorie in deplasare la Moldova Noua, fotbalistii de la Motru s-au apropiat la doar trei puncte de locul doi in clasamentul seriei a cincea a Diviziei C si de indeplinirea obiectivului de promovare in esalonul secund. Desi au cistigat doar la diferenta de un gol, elevii lui Gabi Zahiu spera in continuare in promovare, chiar daca, in prezent, ocupa doar locul al saselea, cu 27 de puncte. Tehnicianul constantean a inceput jocul cu Minerul Moldova Noua cu urmatorul unsprezece: Munteanu, Mirea, Nueleanu, Balan, I. Constantin, Ploscariu, P. Gheorghe, Nicolaescu, Bertea, Volocaru si Glisca. Golul victoriei a fost inscris in minutul 75 de Balan. In etapa urmatoare, Minerul Motru va intilni pe teren propriu echipa Dierna Orsova.

Derbiul gorjean de la Ticleni, programat in aceasta etapa, s-a incheiat la egalitate, 1-1, ocupanta locului doi, Petrolul Stoina nereusind sa obtina victoria, desi a condus cu 1-0 mai bine de 20 de minute. Pentru oaspeti a inscris Diaconu, Petrolul Ticleni egalind in minutul 86 prin golul lui Roman. Ambele formatii isi pastreaza locurile ocupate in clasament inaintea acestei etape, respectiv doi si paisprezece.

Tot un egal au reusit in aceasta etapa si minerii din Matasari, insa in deplasare la Minerul Berbesti, scor 0-0. O alta surpriza mai putin placuta s-a produs la Novaci, acolo unde elevii lui Donose n-au reusit sa treaca de Olchim, scor 0-0. In etapa viitoare, matasarenii vor primi acasa vizita liderei Rarora Vilcea, iar Senaco va juca in deplasare la Severnav Drobeta Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS