12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNu sint batut in cuie!

Nu sint batut in cuie!

Aflat ieri dupa-amiaza la cantonamentul Universitatii din Lunca Jiului, patronul Staicu a avut inainte de antrenament o intilnire cu echipa si cu antrenorii, dupa care a spus: „Le-am comunicat jucatorilor masurile care vor fi luate impotriva indisciplinatilor, sanctiuni financiare de pina la 10% din contract pentru fiecare abatere, plus ca jucatorul respectiv nu va mai beneficia nici de premiere. Inteleg prin abatere orice cartonas galben sau rosu primit in afara jocului cu balonul sau injurii. Nu intra in aceasta categorie cartonasele primite ca urmare a faultului tactic facut in interesul echipei. Aceste decizii de sanctionare trebuia luate de la inceput“.

Dinel Staicu a anuntat masurile care le-a gindit pentru viitor: „Un contract cu o comisie de psihologi, adica fiecare jucator sa treaca testul unui terapeut, un test de compatibilitate. Si astfel sa depasim aceasta situatie de criza, de criza a fricii“.

Printre altele, Staicu a mai spus: „Nu sint batut in cuie! Daca oamenii de afaceri sau suporterii au altul mai bun decit mine, ii astept. Sint dispus a ceda functia de presedinte, insa niciodata nu voi accepta ca eu sa platesc si altul sa decida ce sa faca cu banii mei“.

In comunicatul de presa semnat de Dinel Staicu si Sorin Cirtu, se precizeaza: „Nu s-a pus nici un moment in discutie schimbarea antrenorului si nici n-au fost contactati alti antrenori – asa cum s-a vehiculat in presa“.

Meci amical

Universitatea va intilni astazi, de la ora 15.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, intr-un meci amical, pe divizionara C Rarora Vilcea. Aceasta partida a fost stabilita ieri, Sorin Cirtu intentionind sa testeze inca o data toti jucatorii pe care ii are in lot.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS