13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDoroftei sustine ca l-a pus pe fuga pe Mayweather

Doroftei sustine ca l-a pus pe fuga pe Mayweather

Pugilistul Leonard Doroftei a afirmat ca reprezentantilor lui Floyd Mayweather Jr. le-a fost frica sa-l lase pe american sa boxeze cu el pentru unificarea titlurilor WBC si WBA la categoria semiusoara. „Ei au vazut meciul meu din America. Daca-l vedeau pe cel din Romania, nici nu imi mai raspundeau la telefon. Au vazut meciul si au realizat ca nu voi face nici un pas inapoi in fata lui Mayweather“, a spus Doroftei, care a adaugat ca nu crede ca meciul cu Paul Spadafora va fi ultimul al carierei sale.

Leonard Doroftei a sosit duminica la Bucuresti, cu o cursa de la Zürich si va ramine in Romania doua zile. „Am venit pentru ca va respect. Mi-ati aratat ca fac parte din rindul romanilor. Nu aveam cum sa nu vin acasa. Este o ruptura din programul meu, abia mi-am intrat in mina, am inceput sa ma pun pe picioare, dar a trebuit sa vin pentru ca, fara un pic de aer romanesc, nu as putea continua acest drum“, a mai spus pugilistul roman, care a mentionat ca, in cazul unei victorii in meciul cu Spadafora, probabil va incepe sa boxeze la o categorie superioara.

Doroftei a venit in Romania impreuna cu Yvon Michel, managerul general al clubului Interbox. „Am fost foarte aproape de un acord cu Mayweather, dar acesta s-a retras. Cred ca i-a fost frica sa boxeze cu Leonard Doroftei“, a spus Michel.

Pugilistul roman il va intilni, pe 17 mai, la Pittsburg, pe americanul Paul Spadafora, intr-un meci contind pentru unificarea titlului mondial la categoria semiusoara, versiunile WBA si IBF. Boxerul a mentionat ca isi cunoaste adversarul din meciul de pe 17 mai. „Am lucrat impreuna cu ani in urma, am fost «sparring-partner» pentru el. Are un stil total diferit de al meu. Meciul va fi ceva de genul «lupta cu fuga». Acum ramine sa vedem cine va fi mai bine pregatit pentru acest meci“, a spus pugilistul roman.

Leonard Doroftei a precizat ca isi cere scuze pentru declaratia pe care a facut-o in luna decembrie, in care spunea ca se retrage din activitatea competitionala. „Imi cer scuze fata de toti cei carora le-am spus ca ma retrag. Yvon Michel a venit apoi cu propunerea meciului. Aceasta propunere mi s-a parut interesanta atit pentru mine, cit si pentru voi si mi-am spus ca merita sacrificiul“, a afirmat Leonard Doroftei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS