12.6 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Cu Cirtu inainte!

Patronul Universitatii, Dinel Staicu, era ieri-dimineata la sediul clubului, dar a evitat sa vorbeasca transant: „N-am luat nici o decizie, iar ceea ce scrie prin presa – demisii, demiteri sau variante de antrenor – nu provine de la mine sau de la alta persoana din club. N-am alte comentarii de facut. Astept sa discut cu antrenorul Sorin Cirtu“.

Dupa aceasta declaratie, Staicu a plecat, si la citeva minute dupa el, Sorin Cirtu a sosit la club. Spre prinz a revenit si patronul, iar cei doi s-au inchis intr-un birou, pret de aproape doua ceasuri.

In urma discutiei, Staicu si Cirtu au hotarit sa nu se desparta si sa incerce sa salveze impreuna corabia. Staicu nu spusese niciodata ca vrea sa-l dea afara pe Cirtu, in timp ce Cirtu nu afirmase nici el ca demisioneaza.

Din pacate, nici Cirtu si nici Staicu nu au vrut sa faca prea multe dezvaluiri despre ceea ce au discutat intre patru ochi. Doar Staicu a afirmat ca va purta si el, ca patron, o discutie serioasa cu jucatorii. Intilnirea dintre Staicu si fotbalisti a avut loc inaintea antrenamentului de ieri dupa-amiaza.

Totusi, unele surse sustin ca in planul imediat de redresare a echipei ar figura achizitionarea unui atacant valoros, chiar daca s-ar jongla putin prin regulament. Probabil ca in vizorul oltenilor este Robert Nita, un virf dorit de Cirtu si aflat in dizgratia celor de la Rapid. Este loc insa si de alte surprize.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS