19.2 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Militarii“ olteni nu au putut opri Dacia

„Militarii“ olteni nu au putut opri Dacia

Armata Craiova – Dacia Mioveni 0-1

• A marcat:
G. Serban ’80.

Armata: Petrescu – Tranculescu, Sodoleanu, Grigore – Dinu, Raicea (’86, Ghimpusan), Negrea (’86, I. Anghel), Stanculescu, Radut – Turcila, Boroiban. Antrenor: Fl. Oprea.

Dacia: Stancu – Mocanu (’43, Chireac), Mordonu, M. Stoica, Olteanu (’63, Pripu), Baicu – Procorodie, Nefitovici, I. Vladu (’66, Simescu) – G. Serban, Ciortan. Antrenor: C. Iliescu.

• Au arbitrat: Cr. Ionescu (Vulcan) – Gh. Badea, V. Milencovici (ambii din Bucuresti).

Florin Oprea, antrenorul echipei Armata, nu i-a putut utiliza in meciul de simbata, cu lidera Dacia Mioveni, pe fundasii centrali Ghita si Tanasie (ambii fiind suspendati) si nici pe atacantul Burghiu. In ciuda acestor absente, formatia craioveana a avut o evolutie buna in prima repriza, tinindu-si la respect adversara, al carei joc incilcit si lipsit de orizont ne-a facut sa punem sub semnul intrebarii modalitatile prin care a reusit sa se instaleze in fruntea clasamentului seriei a patra a Diviziei C.

Dupa o scurta perioada de tatonare, prima ocazie a meciului a apartinut echipei gazda, Raicea sutind putin peste poarta dintr-o lovitura libera de la 16 metri (’11). La rindul lor, fotbalistii din Mioveni au trecut pe linga deschiderea scorului in minutul 24, balonul sutat de I. Vladu de la marginea careului mare trecind la o palma de bara portii lui Petrescu. Pina la sfirsitul primei reprize, craiovenii au mai avut doua oportunitati bune de a marca, dar Boroiban (’28) si Tranculescu (’44) au gresit cu putin tinta.

In partea a doua a partidei, Armata a cedat initiativa, fundasii craioveni fiind surprinsi in citeva rinduri pe picior gresit, iar mijlocasii au irosit multe pase, privindu-i astfel pe atacantii Turcila si Boroiban de baloane utile. Fotbalistii din Mioveni au profitat de aceasta situatie si si-au trecut in cont citeva ocazii bune de a marca. Singurul gol al partidei a fost inscris in minutul 80 de catre G. Serban, care a recuperat mingea respinsa de Sodoleanu si de la opt metri a sutat puternic sub transversala.

In urma acestui rezultat, Armata Craiova are un pasiv nelinistitor in clasamentul „adevarului“ (-5), care va trebui imbunatatit cit mai repede pentru ca finalul de sezon sa fie lipsit de emotii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS