20.1 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportA doua infringere consecutiva pentru Oltul Slatina

A doua infringere consecutiva pentru Oltul Slatina

Divizionara C FC Oltul Slatina nu reuseste sa-si regaseasca in retur cadenta din prima parte a campionatului. Dupa ce in prima partida din retur au fost invinsi pe teren propriu de Minerul Moldova Noua, slatinenii au suferit simbata cea de-a doua infringere consecutiva, pierzind in deplasare, cu 1-0, meciul cu Dierna Orsova.

Intilnirea de la Orsova a fost destul de spectaculoasa, cu putine faulturi si multe actiuni frumoase, dar numai din partea „dunarenilor“. Slatinenii s-au marginit sa schiteze doua-trei faze periculoase la poarta adversa si… cam atit. In minutul 60, fotbalistii echipei gazda au deschis scorul si au reusit fara prea multe batai de cap sa tina „neschimbata“ tabela de marcaj pina la finele meciului. Portarul slatinenilor, Tomescu, a fost cel mai bun jucator al oaspetilor si fara interventiile sale salvatoare scorul ar fi luat proportii. In urma acestui esec, FC Oltul a coborit de pe locul trei tocmai pe pozitia a cincea, cu 28 de puncte. In etapa urmatoare, FC Oltul v-a intilni acasa formatia Petrolul Ticleni.

Celelalte rezultate inregistrate simbata in seria a cincea a Diviziei C: Minerul Moldova Noua – Minerul Motru 0-1, Minerul Lupeni – Minerul Otelu Rosu 6-1, Building Vinju Mare – Forestierul Stilpeni 4-0, FC Senaco Novaci – FC Oltchim Vilcea 0-0, Minerul Berbesti – Minerul Matasari 0-0, Rarora Vilcea – Severnav 3-1, Petrolul Ticleni – Petrolul Stoina 1-1. Pe primul loc se afla Rarora Vilcea (39p), urmata de Petrolul Stoina (30p) si Building Vinju Mare (30p).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS