13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPe astia ii batem?

Pe astia ii batem?

Extensiv – Minaur Zlatna

• Stadion
„Extensiv-Parc“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Extensiv:
Bornescu – Murgan, S. Radoi, Ciuca – Totoroata, Saceanu, Scarlat, Velcovici, Malaele – Musat, Pirvu. Antrenor: E. Neagoe.

Minaur: Opric – Didu, Avram, C. Pop, R. Andone – Marina, Gales, Noje, Dudita – Trifu, Gideon. Antrenor: St. Fogorosi.

• Vor arbitra: V. Igna (Timisoara) – C. Avram (Timisoara), V. Cristea (Calarasi).

Oltenii joaca astazi primul meci oficial al returului acasa, in fata propriilor suporteri. Ei vin dupa o infringere surprinzatoare (si categorica) la Cluj, antrenorul principal Eugen Neagoe fiind si acum nedumerit de evolutia nesatisfacatoare a tinerilor sai jucatori. Este insa adevarat, gruparea din Parcul Romanescu se confrunta cu o criza de efectiv, in sensul ca la Cluj, de exemplu, au absentat jucatorii „grei“: Cristescu, Vancea (accidentati) si Malaele (suspendat). Dintre acestia, astazi va reintra doar Malaele. In continuare sint accidentati Vancea, Cristescu, Cioponea si Fl. Mihai.

Minaur Zlatna ocupa un modest loc 13, lipsit de grijile retrogradarii, asta presupunind ca „minerii“ vin in excursie la Craiova… George Bita, antrenor secund, a spus ieri: „Daca nici pe Minaur Zlatna nu o batem… Se intelege, trebuie sa cistigam pentru a uita rusinea de la Cluj“.

Oltenii – aflati de joi in cantonament – au efectuat ieri o sedinta de pregatire sub comanda secundului George Bita, antrenorul principal Eugen Neagoe fiind plecat la Bucuresti la Scoala Nationala de Antrenori pentru examen de categorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS