18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPapura spune ca a fost eliminat pe nedrept

Papura spune ca a fost eliminat pe nedrept

Imediat dupa meciul de la Ploiesti, oltenii au revenit acasa, direct in cantonamentul din Lunca Jiului, unde au innoptat, iar ieri-dimineata au avut liber pina la ora 12.30. Dupa-amiaza, la ora meciului de miine, Universitatea a efectuat o sedinta de pregatire, astazi avind programat un singur antrenament.

In meciul de miercuri cu Astra, Papura a fost eliminat (min. 72) pentru lovirea cu mina peste fata a atacantului Borbely, motiv pentru care ieri-dimineata jucatorul oltean a fost convocat la Comisia pentru disciplina a LPF. Papura, aflat ieri la Bucuresti, a declarat: „Am fost eliminat pe nedrept, nu l-am lovit pe Borbely. Am avut unele «clinciuri» mai tot timpul cu Borbely, iar in acea faza din min. 72 – pe care insa arbitrul Al. Tudor n-a vazut-o – eu doar l-am atins pentru a ma proteja, ca sa nu-mi ia el fata. Asistentul a interpretat total gresit faza, iar Al. Tudor l-a crezut. Repet, sint nevinovat si regret ca nu pot juca simbata“.

Sint suspendati pentru acest derbi al suferintei Badea, Stancu si Plesan, iar Verdes este accidentat. El era suspect de fisura de maleola, dar ieri medicii s-au convins ca nu a suferit decit o contuzie foarte puternica.

Pitestenii ii au suspendati pe Somcherechi si Bogoi (cumul de cartonase galbene).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS