16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Flocea“ ne-a aruncat la retrogradare

„Flocea“ ne-a aruncat la retrogradare

Arbitrul Tudor ne-a „curatat“: Plesan si Papura (eliminati), Badea (cumul de cartonase galbene) si Verdes (accidentat grav) nu vor juca simbata cu FC Arges

Nimic nu i-a mai iesit Craiovei la Astra si nici macar noroc nu a mai avut… Daca terenul a semanat cit de cit cu cel din Ghencea, desi parca nu a fost chiar asa de prost, oltenii nu au mai reusit sa fie disciplinati in joc, pierzindu-si repede cumpatul.

Tonul l-a dat Plesan, care, dupa o evolutie foarte buna cu Steaua, a incasat doua avertismente prostesti (pentru doua henturi inutile), lasindu-si echipa in zece oameni inca din prima repriza. Mai mult, Papura ne-a „redus“ chiar la noua dupa ce a fost si el eliminat in minutul 71, iar Badea a protestat, a luat galben si nu va evolua nici el in etapa viitoare.

Cit s-a jucat cu efective complete, partida a fost echilibrata, chiar daca Astra a dominat usor. Dupa pauza, insa, „Flocea“ a facut niste schimbari de mare maestru si ne-a dat peste cap. Scorul l-a deschis Borbely dupa o centrare a lui Ghindaru, acelasi Ghindaru transformind apoi o lovitura de pedeapsa dupa un fault al lui Rada asupra lui Costescu.

Din pacate, in urma acestei infringeri, Universitatea a cazut pe penultimul loc in clasament, iar programul viitor ne da frisoane. Sintem mai aproape ca oricind de retrogradare…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS