14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Trebuie sa ne spalam pacatele de la Cluj!“

„Trebuie sa ne spalam pacatele de la Cluj!“

Oltenii din Parcul „Romanescu“ au avut ieri doua sedinte de pregatire, astazi fiind programat un antrenament. De miine – cind alte doua sedinte sint in program – se intra in cantonament pentru partida de simbata cu Minaur Zlatna.

Antrenorului Eugen Neagoe nu i-a trecut inca supararea pentru categorica infringere suferita runda trecuta („U“ Cluj – Extensiv 3-0): „Nu inteleg pur si simplu ce s-a intimplat la acel meci. Am facut o pregatire de iarna buna, am pregatit cu atentie meciul inaugural al sezonului si la Cluj, cei care au intrat pe teren, au evoluat neasteptat – ca sa nu zic altfel – de slab, pe alocuri foarte slab. Trebuie acum sa ne spalam pacatele, adica sa cistigam cu Minaur Zlatna“.

Antrenorul Neagoe mai are si alte motive de suparare: Cristescu, Vancea, Cioponea si Fl. Mihai sint accidentati, si nu participa la antrenamente. Vancea a fost la un consult la dr. Pompiliu Popescu si se pare ca are probleme destul de serioase (menisc si ligamente). Urmeaza sa faca inca o investigatie medicala suplimentara si in functie de rezultatul acesteia n-ar fi exclus ca Vancea sa fie supus unei operatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS