13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalistii de la Rostramo au fost la un pas de infringere

Fotbalistii de la Rostramo au fost la un pas de infringere

In prima etapa a returului Diviziei D Gorj s-au intregistrat doar victorii ale gazdelor. Surpriza etapei s-ar fi putut produce la meciul Rostramo Tirgu Jiu – Bistrita Pestisani, acolo unde una dintre ultimele clasate a dat o replica buna ocupantei locului al treilea, Rostramo Tirgu Jiu. Meciul a fost in pericol de a nu se disputa deoarece ambele formatii s-au prezentat la teren in echipament albastru, iar oaspetii nu aveau asupra lor echipament de alta culoare. Antrenorul gazdelor, Doru Mihut, a insistat totusi ca jocul sa se dispute si a adus un alt echipament pentru formatia sa.

Gazdele au fost insa la un pas de a pierde meciul, fotbalistii de la Rostramo fiind condusi la pauza cu scorul de 3-1. Ei au revenit pina la finalul jocului, reusind sa cistige cu scorul de 4-3. Cel mai bun jucator de la Rostramo s-a dovedit a fi Viorel Cremeneanu, care a contibuit decisiv la victoria echipei sale, inscriind de trei ori in repriza secunda (ultimul gol nu a fost validat de arbitru pentru ca a fost inscris cu mina, motiv pentru care centralul intilnirii i-a aratat si cartonasul galben).

Rostramo se mentine dupa aceasta prima etapa pe locul trei in clasamentul Diviziei D Gorj cu 37 de puncte, fiind devansata de Minerul Urdari (37) si de Minerul Rovinari (43). Echipa din Rovinari pare sa fie cea mai bine pregatita la startul returului, elevii lui Ion Radulescu reusind sa stabileasca si scorul etapei in jocul cu Dinamo Inter Stanesti (7-0).

Celelalte rezultate inregistrate in etapa a 16-a: Minerul Motru II – Energetica Tismana 3-0, Minerul Urdari – Recolta Balesti 3-1, Sitex Pestisani – Paringul Sadu 2-1, MVM Dragutesti – Unirea Dragotesti 2-0, Gaz Etan Turburea – Viitorul Plopsoru 4-1.

Jocul dintre Energia Turceni si Avintul Baia de Fier nu s-a disputat din cauza neprezentarii oaspetilor, jocul urmind sa fie omologat de Comisia de Disciplina cu scorul de 3-0 pentru gazde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS