26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Sintem intr-o situatie foarte periculoasa“

„Sintem intr-o situatie foarte periculoasa“

La conferinta de presa care s-a desfasurat la sfirsitul meciului din Ghencea, antrenorul alb-albastrilor, Sorin Cirtu, a spus: „Un meci intre Craiova si Steaua este o intilnire de o incarcatura fizica si tactica foarte mare. Jocul nu a fost spectaculos, insa foamea de puncte a ambelor echipe a fost foarte mare. Cred ca la faza in care Claudiu Raducanu a cazut in careu am avut sansa. Evolutia lui Guso a fost foarte buna, el fiind un portar care ne da incredere. Imi pare rau ca Stoianof a fost eliminat, mai ales ca a primit, oarecum usor, al doilea cartonas galben. Cred ca Helesteanu trebuia sa fie preocupat de joc, mai ales ca spiritele erau incinse, dar, probabil din exces de zel, a considerat ca trebuie sa-i mai dea un cartonas. Era normal ca Stoianof sa isi doreasca sa revina repede in teren. Debutul lui Stoianof imi aduce aminte de cel al lui Stoican. Ii urez s-o ia pe urmele lui Flavius. Dedic acest rezultat echipei de acum 20 de ani (pe 16 martie 1983, Universitatea Craiova invingea pe FC Kaiserslautern si se califica in semifinalele Cupei UEFA – n.r). Le-am cerut jucatorilor mei sa evolueze cit mai bine, mai ales pentru aceasta aniversare. Ma bucur ca au aratat cite ceva din spiritul de lupta al acelei echipe. Acest 0-0 nu reprezinta cine stie ce in ceea ce priveste «zestrea» noastra de puncte. Deocamdata, Universitatea este intr-o situatie foarte periculoasa si inca delicata, adica sintem la retrogradare“.

La rindul sau, antrenorul Stelei, Victor Piturca, a spus: „Am avut sansa de a ne apropia de prima clasata, insa nu am speculat-o. Am controlat jocul, ne-am creat patru-cinci ocazii clare de gol, insa este greu sa cistigi daca nu inscrii. Dupa parerea mea, au fost doua penaltiuri clare neacordate de arbitru. Oricum, o sa monitorizez repriza a doua, pentru a vedea clar cit s-a jucat. Terenul nu a fost bun si nu o sa fie mult timp de acum incolo, insa trebuie sa gasim solutii sa cistigam. Probabil ca Rapid a scapat in campioana, insa teoretic si Steaua, si FC National mai au sanse la titlu.“

In privinta arbitrajului, principalul actionar al gruparii bucurestene, Gigi Becali, a spus: „Helesteanu a avut directive clare in acest meci… De la Grigorescu! Helesteanu trebuie dat afara din arbitraj, sa nu mai arbitreze niciodata“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS