19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSenaco Novaci a furnizat una dintre surprizele etapei

Senaco Novaci a furnizat una dintre surprizele etapei

In seria a V-a a Diviziei C, Senaco Novaci a cistigat in deplasare meciul cu Metalul Otelul Rosu. Echipa lui Costica Donose a reusit sa se impunca cu scorul de 2-0, marcatorii gorjenilor fiind Al Ioani (’31) si Aninis (’35). FC Senaco Novaci a urcat pe locul al zecelea in clasament, acumulind 20 de puncte, iar in etapa viitoare va primi vizita fotbalistilor de la Oltchim Rimnicu Vilcea.

Petrolul Stoina a realizat scorul etapei, invingind pe Dierna Orsova cu 5-1. Golurile care au adus victoria pentru echipa lui Dumitru Baluta au fost inscrise de Diaconu (’5, ’36), A. Luta (’15), Jianu (’56) si Badau (’86). Petrolul ocupa a doua pozitie in clasament, dar la o distanta de sapte puncte de Rarora, iar in etapa viitoare va evolua in deplasare la Petrolul Ticleni, formatie care a pierdut in aceasta etapa, scor 2-1, meciul sustinut in deplasare cu Forestierul Stilpeni.

Echipa lui Gabi Zahiu, Minerul Motru, a reusit sa se impuna mai greu in fata minerilor din Lupeni, cistigind cu 1-0 prin reusita lui Glisca (’30). Cea de-a cincea echipa gorjeana care activeaza in seria a V-a, Minerul Matasari, nu a disputat meciul cu Building Vinju Mare, acesta fiind aminat pentru ca oaspetii au avut mai mult de sapte dintre titulari bolnavi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS