15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie fara probleme

Victorie fara probleme

UFC Electro 4

Turris Magurele 1


• Au marcat: Stefanescu ‘7, Patru ’16, Preda ’33-p, ’76 / Ispas ’31

Electro: Poenaru – D. Popescu, Rotaru, Sandu – Vilsan, Bizu (’81, M. Ionel), V. Luta (’69, Bosoi), Preda, Mihalache (’90, Minoiu) – Patru, Stefanescu. Antrenor: Fl. Cioroianu.

Turris: Cita – Mitroi, Panait, Musi, Ispas – Zariosu (’85, Gidea), N. Curt (’90, Mitran), Moraru, Bodirca – Necsoi, Ciobanu. Antrenor: M. Cristescu.

• Au arbitrat: D. Iacob (Baile Herculane) – I. Borcan, S. Dabi (ambii din Ploiesti).

Electro a inceput cu dreptul returul seriei a patra a Diviziei C, invingind la o diferenta confortabila pe Turris Magurele, dupa un meci pe care l-a dominat cu autoritate.

Elevii lui Florin Cioroianu au inceput in forta partida si, in minutul sapte, Stefanescu a deschis scorul, fructificind o pasa a lui Preda. Noua minute mai tirziu, Patru a majorat scorul la 2-0 si se parea ca formatia gazda nu va avea nici o problema in a-si adjudeca victoria. Numai ca oaspetii au redus din diferenta prin Ispas, care a reluat cu capul o centrare din lovitura libera deviata de Rotaru (’31), iar craiovenii s-au vazut nevoiti sa forteze din nou in ofensiva pentru a-si reface diferenta linistitoare de doua goluri. Fotbalistii olteni au reusit foarte repede sa strapunga pentru a treia oara defensiva echipei din Magurele, Preda majorind scorul la 3-1 dintr-un penalti acordat in minutul 33.

In partea a doua a partidei, echipa lui Cioroianu si-a continuat galopul de sanatate si a mai inscris un gol prin Preda, care, dupa ce a sutat in bara, a recuperat balonul si l-a trimis in plasa (’76). Dupa acest gol, jucatorii craioveni au pastrat rezulatul fara prea mari probleme, oaspetii neavind nici o actiune care sa ii puna in dificultate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS