17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Cel mai greu meci cu Steaua!“

„Cel mai greu meci cu Steaua!“

Clubul Universitatea a preferat să trimită la conferinţa de presă de ieri doi jucători: Pavel Badea şi Mihăiţă Pleşan. Evident, a vorbit mai mult veteranul, Pleşan simţindu-se obligat să-şi respecte căpitanul de echipă.

Despre derbiul de duminică, „Bădiţă“ a declarat: „Meciul de duminică este mult mai greu decit celebra partidă cu Steaua din ’89. Atunci, aveam echipa aproape formată, acum, conjunctura este alta. Universitatea incă işi caută formula şi jucătorii ideali, iar situaţia din clasament nu este deloc fericită“. Oricum, Badea a fost de părere că echipa poate face o figură frumoasă in Ghencea: „Mergem să luăm trei puncte. Un succes, chiar şi un egal, ar rezolva, zic eu, multe din problemele de la echipă“.

Vorbind despre viitorul Universităţii, Pavel Badea a părut optimist: „Cred că se poate forma in timp o echipă puternică. Mă bazez pe valoarea unora dintre tinerii din lot, unul dintre ei fiind chiar lingă mine (aluzie la Pleşan – n.r.)“.

In legătură cu decizia pe care ar fi luat-o, aceea de a se retrage in vară, căpitanul Universităţii a afirmat: „Acum, pe moment, sint aproape hotărit să-mi agăţ ghetele in cui. Dar, pină in vară mai este, vom vedea atunci ce şi cum“. Intrebat cum comentează evoluţia lui Luţu din meciul cu FCM Bacău, Badea s-a abţinut: „ Nu comentez pentru că Luţu este colegul meu şi oricum nu este treaba mea“.

Mihăiţă Pleşan a fost mai scurt: „Noi credem că putem scoate un rezultat bun in Ghencea. Nu ne este frică de meci, altfel nu am mai fi jucători, ne-am apuca de altceva“. Rugat să comenteze cum a fost posibil ca Bacăul să scape fără gol pe „Ion Oblemenco“, iar miercuri să incaseze nu mai puţin de cinci la Piteşti, in Cupa Romaniei, Pleşan a replicat: „Probabil că Prunea nu a mai fost acelaşi. La noi a apărat tot, la Piteşti a mai şi scăpat destule mingi…“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS