28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUrmează două deplasări infernale

Urmează două deplasări infernale

Atit bucureştenii, cit şi ploieştenii au inceput foarte bine returul

Semieşecul inregistrat simbătă de Universitatea l-a obligat pe antrenorul Sorin Cirţu să modifice programul de ieri.

El şi-a chemat jucătorii la antrenament incă de dimineaţă şi, după o scurtă discuţie despre meciul cu FCM Bacău, s-a trecut la o şedinţă uşoară de pregătire desfăşurată pe „Ion Oblemenco II“.

La prinz, jucătorii au servit masa şi s-au odihnit la cantonament, după care, spre seară, au efectuat cel de-al doilea antrenament, pe pista stadionului „Ion Oblemenco“.

Se pare că nimeni nu acuza probleme deosebite de sănătate după meciul de simbătă. Din acest punct de vedere, situaţia este mulţumitoare şi Cirţu speră că, pină la meciul cu Steaua, programat duminică in Capitală, să nu aibă surprize neplăcute.

Astăzi, echipa are un singur antrenament, iar miine are două. Incepind de joi se va efectua cite o şedinţă de pregătire pe zi şi probabil simbătă se va pleca spre Bucureşti.

Acolo, echipa va fi cazată la complexul Lebăda, unde va rămine pină miercuri dimineaţă. S-a luat această decizie pentru că, după meciul cu Steaua de duminică, Universitatea va evolua miercuri tot in deplasare, cu Astra Ploieşti.

Deci, pentru meciul cu Astra, oltenii vor face deplasarea spre Ploieşti chiar in ziua partidei.

Echipa de tineret a Universităţii va juca miine cu Steaua, de la ora 14.00, iar cu Astra va da piept marţea viitoare. Astăzi, Sorin Cirţu va decide ciţi jucători de la seniori vor face deplasarea cu tineretul in Capitală pentru meciul de miine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS