25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAdi Ilie nu va juca in meciul cu Danemarca

Adi Ilie nu va juca in meciul cu Danemarca

Atacantul craiovean al echipei Deportivo Alaves, Adrian Ilie, va fi indisponibil pentru trei sau patru saptamini din cauza unei accidentari si astfel nu va putea fi convocat pentru meciul Romania – Danemarca, de pe 29 martie, din preliminariile Euro 2004, a informat cotidianul Mundo Deportivo. Potrivit sursei citate, initial, atacantul roman a fost incert doar pentru partida cu Real Sociedad, care s-a disputat aseara, in cadrul etapei a 25-a a campionatului Spaniei, insa apoi s-a constatat ca este vorba de o accidentare mai grava.

Ilie a suferit o microruptura fibrilara la muschii aductori ai piciorului drept. Mundo Deportivo a notat ca Adrian Ilie a inceput antrenamentul de joi al echipei Deportivo Alaves, dar, dupa numai citeva minute, a iesit de pe teren. Ulterior, international roman a asistat la antrenament insotit de unul dintre medicii clubului.

Aceasta este cea de-a doua accidentare a atacantului craiovean, dupa cea suferita in decembrie 2002, tot la muschii aductori ai piciorului drept.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS