13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu nu este invincibil

Lucescu nu este invincibil

Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Besiktas Istanbul, a fost eliminata din Cupa Turciei, fiind invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (golul de aur), de formatia Genclerbirligi, in sferturile de finala ale competitiei.

La finalul celor 90 de minute de joc, scorul a fost egal 3-3, golurile echipei Besiktas fiind marcate de Ilhan Mansiz, in minutele 46, 79 si 90+3, iar cele ale formatiei Genclerbirligi fiind inscrise de Ahmed Hassan ’26, El Saka ’35 si Veysel ’80. Tot Veysel a fost cel care a marcat golul de aur in minutul 105.

Pancu a evoluat tot meciul, in timp ce Marius Maldarasanu a fost schimbat, in minutul 46, de Kaan Dobra. Maldarasanu a primit cartonasul galben in minutul 41.

Arbitrul intilnirii dintre cele doua formatii a aratat trei cartonase rosii. De la Besiktas au fost eliminati Ahmed Yildirim si Pascal Nouma, iar de la Genclerbirligi – Thomas. Formatia Genclerbirligi se afla pe locul trei in clasamentul campionatului Turciei.

Echipa lui Lucescu va intilni in sferturile de finala ale Cupei UEFA formatia Lazio Roma.

Galata l-a vrut pe Pancu

Mircea Lucescu si-a exprimat satisfactia pentru ca Daniel Pancu nu a fost achizitionat de Galatasaray, gruparea turca intentionind, in sezonul trecut, sa-l transfere pe atacantul roman. „Pancu este elevul meu. Atunci cind antrenam formatia Galatasaray, s-a pus problema aducerii lui la acea grupare, insa dupa ce am venit la Besiktas, Pancu a ajuns la noua mea echipa“, a precizat Lucescu.

„Il Luce“, cel mai important factor al succesului

Antrenorul secund al echipei Besiktas, Feyyaz Ucar, a afirmat ca Mircea Lucescu este un om perfect si un tehnician extrem de bun. „Isi face meseria foarte bine. In plus, este un om foarte bun, care-i ajuta din punct de vedere financiar pe angajatii bazei sportive de la Umraniye, de fiecare data cind acestia au nevoie“, a spus Ucar.

Feyyaz Ucar a mentionat ca Lucescu este unul dintre cei mai importanti factori ai succesului pe care echipa Besiktas l-a obtinut in acest sezon. „Dupa ce conducerea clubului a pus un lot generos in miinile unui antrenor bun, succesul a venit de la sine. Cind am devenit antrenor secund la Besiktas credeam ca stiu totul despre fotbal, insa dupa ce am inceput sa lucrez cu Lucescu am realizat ca de fapt nu stiam nimic. M-a invatat foarte multe si ii multumesc pentru acesta“, a adaugat Ucar.

Managerul general al clubului Besiktas, Sinan Engin, s-a declarat nemultumit de faptul ca Mircea Lucescu este criticat de persoane care nu au nici o legatura cu gruparea turca. „Fiecare sa-l critice pe antrenorul propriei echipe. Tehnicianul nostru poate fi criticat doar de conducerea clubului si de suporterii nostri“, a spus Engin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS