13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStaicu, Opriţa, Becali şi cerşetorii

Staicu, Opriţa, Becali şi cerşetorii

Hotărit să revoluţioneze fotbalul şi regulamentele, Dinel Staicu a dat o reprezentaţie unică in Comitetul Executiv al FRF. Auzind argumentele lui Staicu in celebrul caz Opriţa, unii au pufnit in ris, ciţiva au ieşit la o ţigară, iar alţii, mai slabi de inger, se rugau in gind să nu se „intersecteze“ niciodată cu patronul Universităţii.

Deşi nimeni nu poate spune cu certitudine cine are dreptate, Staicu sau Becali, a surprins, totuşi, ameninţarea olteanului: „Steaua işi asumă riscuri mari, pentru că la fiecare meci in care il va folosi pe Opriţa va fi depunctată!“ Cum toţi au privit nedumeriţi in acel moment la Staicu, preşedintele Stelei, MM Stoica, a explicat cu umor: „Da, o să ne depuncteze tot Tribunalul din Caraş Severin!“

Oricum, o „fază“ derulată in parcarea de la „Casa Fotbalului“ ne-a lăsat mască: Gigi Becali, patronul Stelei, a cinstit fiecare cerşetor cu cite 100 de dolari! Ne-am gindit atunci că, oricită dreptate ar avea, Dinel Staicu nu va reuşi niciodată să-l ciştige pe Opriţa. Din păcate!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS