17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sintem intr-o situatie nenorocita!“

„Sintem intr-o situatie nenorocita!“

Adunarea Generala Ordinara a FRF s-a intrunit la inceputul acestei saptamini si a avut pe ordinea de zi prezentarea raportului de activitate al Comitetului Executiv in perioada 20 decembrie 2001 – 3 martie 2003, prezentarea raportului privind bilantul contabil pe anul 2002 si descarcarea de gestiune a Comitetului Executiv, precum si aprobarea veniturilor si cheltuielilor pe anul in curs. Au fost prezenti 205 dintre cei 265 de membri afiliati.

UEFA stie ce se petrece in cadrul LPF

Invitat la Adunarea Generala Ordinara a FRF, cipriotul Marios Lefkaritis, membru in Comitetul Executiv al UEFA, a afirmat ca forul european este ingrijorat de situatia in care se afla fotbalul romanesc. „Sintem la curent cu toate tensiunile existente in cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal. Ne-au fost aduse la cunostinta afirmatii incriminatoare, s-a comentat mult pe tema posibilelor acte de coruptie, iar UEFA urmareste cu ingrijorare aceste aspecte, insa considera ca FRF este capabila sa ia masurile care se impun“, a spus Lefkaritis.

Oficialul UEFA a mai spus ca interesul politicienilor pentru fotbal este benefic atita timp cit deciziile fotbalistice nu sint influentate de acestia. „Nu este cazul sa stricati ceea ce ati dobindit si v-as sfatui sa dati dovada de respect reciproc“, a spus Lefkaritis.

„Nasu’“ este ingrijorat

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a spus ca, daca Guvernul Romaniei nu se va implica in construirea si refacerea infrastructurilor, nu vor putea fi indeplinite conditiile impuse de UEFA. „Nu vom mai fi la masa celor in frac, ci vom ramine in spate, imbracati in pulovere“, a comentat Sandu, care a precizat ca soarta fotbalului romanesc depinde de meciul cu Danemarca, programat pe 29 martie, la Bucuresti, in preliminariile Euro 2004. „Sintem intr-o situatie nenorocita si sa ne rugam sa cistigam partida din 29 martie cu Danemarca, altfel nu vad iesirea din aceasta situatie“, a spus Sandu.

Presedintele FRF a afirmat ca politicul trebuie sa intervina cu solutii financiare pentru modernizarea stadioanelor, fara a se implica in numiri in anumite functii sau demiteri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS