20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„U“ Petrolul Craiova a fost invinsa de Dinamo

„U“ Petrolul Craiova a fost invinsa de Dinamo

Echipa craioveana de handbal masculin, „U“ Petrolul, a fost invinsa ieri, in deplasare, de Dinamo Bucuresti, cu scorul de 35-22 (17-12). Antrenorul formatiei din Banie, Sebastian Dobeanu, anuntase, inaintea meciului, ca are mari probleme din cauza accidentarilor mai multor jucatori, dar la Bucuresti i-a folosit pe toti handbalistii care au facut deplasarea.

„U“ Petrolul a inceput meciul in urmatoarea alcatuire Coada – Florea (care a evoluat accidentat si gripat), O. Pavel, Coman, Soanca, Vaduvan, Fl. Pavel. Au mai intrat pe teren Uta, Rusu, Stinga si Mincu.

Dobeanu a apreciat ca, la Bucuresti, echipa sa a facut cel mai slab meci din ultimul timp, atit din cauza accidentarilor, cit si din cauza lipsei de concentrare si a greselilor elevilor sai. Mai mult decit atit, handbalistii olteni nu si-au putut desfasura simbata, cu o zi inaintea confruntarii cu Dinamo, ultimul antrenament in Banie, din cauza lipsei unui teren adecvat.

La sfirsitul acestei saptamini, se va disputa la Craiova meciul dintre „U“ Petrolul si HC Municipal Constanta, in cadrul etapei a 15-a a Ligii Nationale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS