24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu mă sperie concurenţa, mă face mai ambiţios!“

„Nu mă sperie concurenţa, mă face mai ambiţios!“

– Cum a fost pentru tine această pregătire de iarnă?

– Grea, ca orice pregătire. Trebuie insă să ne gindim că, dacă nu există o pregătire corespunzătoare, nu poţi să joci fotbal. Apoi, pe Universitatea o aşteaptă un retur destul de greu.

– Speranţe?

– Orice sportiv işi doreşte ascensiunea, nu? Sper ca Universitatea să părăsească locul de la sfirşitul turului şi să urce. Cit mai mult! Argumente? Pregătirea bună din această iarnă, plus mobilizarea. V-am mai spus, cred intr-un retur bun.

– Cum a fost la Norcia? Ai inscris „golul de aur“ din sferturile turneului, calificind astfel Universitatea in semifinale şi fiind intr-un fel considerat eroul acelui meci cu Tian Jin.

– E mult spus „eroul“ meciului. Este adevărat, golul inscris de mine a dus Universitatea in semifinalele turneului, dar „eroul meciului“ a fost echipa. Oricum, a fost bine la Norcia din toate punctele de vedere. In primul rind, am căpătat incredere in noi, n-am pierdut nici un meci in cadrul turneului. Mi-aş dori – nu numai eu – să avem şi in retur un parcurs ca la Norcia!

– Crezi că vei fi titular?

– Nu ştiu cum să vă răspund. Ar trebui intrebat antrenorul echipei. Eu am venit – şi am fost „incăpăţinat“ să rămin la Craiova – pentru a ajunge titular la Universitatea. Dl. Sorin Cirţu mi-a acordat o şansă deosebită in tur. Aş vrea să nu-l dezamăgesc in continuare.

– Ai incă de luptat pentru titularizare!

– Normal. Dar concurenţa nu trebuie să mă sperie. Dimpotrivă, dacă există concurenţă, trebuie să fiu şi mai ambiţios, mai atent la tot ceea ce fac in teren şi in afara lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS