13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞi Universitatea a pierdut cu Steaua

Şi Universitatea a pierdut cu Steaua

Pentru Craiova – fie Extensiv sau Universitatea -, o confruntare, chiar şi amicală, cu Steaua, a ajuns să fie o partidă insemnată, suporterii aşteptind cu nerăbdare incrincenarea din teren.

Cele două formaţii care s-au intilnit ieri pe „Ion Oblemenco“ erau neinvinse in amicalele desfăşurate in această iarnă, iar cei doi titraţi antrenori, Victor Piţurcă şi Sorin Cirţu, au urmărit prin acest meci să-şi clarifice ultimele semne de intrebare in privinţa titularilor returului. Steliştii n-au uitat corecţia care le-a fost administrată in toamnă pe „Ion Oblemenco“ şi au intrat ieri pe teren cu gindul unei revanşe, chit că era un amical.

Ca şi miercuri in Parc, şi ieri steliştii au fost conduşi – gol Luţu printr-un şut in bară, de unde balonul a intrat in plasă -, in prima repriză craiovenii fiind la cirma jocului, unul destul de incins.

La reluare, in evoluţia gazdelor au apărut unele breşe in defensivă, iar in min. 61 egalitatea a fost restabilită printr-un gol inscris de M. Rădoi din penalti, steliştii obţinind lovitura de pedeapsă ca urmare a unui fault al lui Guso asupra lui Opriţa.

Pină la finalul amicalului, am mai notat debutul brazilianului Barbossa, un atacant care promite şi care s-ar putea să fie o soluţie pentru atac. Oricum, prima impresie contează şi aceasta a fost că brazilianul pare a fi „peste“ australianul McBreen. Partida de ieri s-a incheiat ca şi miercuri, cu victoria elevilor lui Piţurcă, aceştia mai pragmatici, au reuşit să inscrie golul victoriei prin „omul“ lui Staicu, Opriţa, la o centrare perfectă a lui Fl. Dumitru. A fost cea mai utilă partidă de verificare şi care s-a jucat de parcă ar fi fost meciul din etapa a treia de campionat.

Sava n-a jucat, fiind răcit. A fost văzut in tribună, printre alţii, şi Claudiu Niculescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS