16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPapura asteapta un raspuns din China

Papura asteapta un raspuns din China

Dupa meciul din sferturile turneului „Norcia Winter Cup“, in care Universitatea Craiova a invins, cu scorul de 1-0, pe Tian Jin Teda, antrenorul echipei chineze, italianul Giuseppe Materazzi (care a pregatit, printre alte echipe, pe Lazio, Bari, Sporting), l-a contactat pe Corneliu Papura, aratindu-se interesat de un eventual transfer al olteanului in China.

Tian Jin este o formatie din prima liga, avind in lot sase stranieri: trei brazilieni si trei italieni. Papura explica: „Intr-adevar, in timpul turneului din Italia, cunoscutul antrenor italian Materazzi mi-a facut o oferta de a evolua la Tian Jin Teda. Am discutat conditiile pentru un eventual transfer, i-am precizat pretentiile mele. Deocamdata, n-am primit nici un raspuns. Oricum, ar urma ca diriguitorii clubului chinez sa trateze aceasta problema si cu FC Universitatea, probabil la Craiova. Depinde acum daca pretentiile mele financiare vor fi acceptate… Nu pot dezvalui acum cifre, sint confidentiale. Daca sint interesati cu adevarat, daca au buget, atunci probabil ca ar fi posibil un transfer al meu in China pentru sezonul competitional 2003“.

Papura a avut in aceasta iarna o oferta si de la o echipa din Hexagon, dar n-a ajuns in Franta (pentru o proba si negocieri) deoarece a fost bolnav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS