20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Eu hotarasc cine este capitanul“

„Eu hotarasc cine este capitanul“

Selectionerul Anghel Iordanescu a afirmat ca Gheorghe Popescu, component la formatiei Hannover 96, nu este capitan pe viata al echipei nationale.

„Eu hotarasc cine este capitanul echipei. Nu ma intereseaza declaratiile lui Popescu. Eu il apreciez pe Gica Popescu, dar acest lucru nu inseamna ca este capitan al echipei nationale pe viata“, a spus Iordanescu.

Gheorghe Popescu a declarat, zilele trecute, intr-un interviu, ca, atita timp cit va juca la echipa nationala, el este cel care va purta banderola de capitan.

Iordanescu a adaugat ca, daca nu vor inceta polemicile referitoare la cel care va fi capitanul echipei nationale, va aduce la meciul cu Danemarca, de pe 29 martie, din preliminariile Euro-2004, 11 baderole si le va da tuturor fotbalistilor ce vor intra pe teren. „In ceea ce priveste banderola de capitan, daca ea stirneste atit de multa invidie, le promit jucatorilor mei ca, la meciul cu Danemarca, am sa aduc 11 banderole si am sa le dau fiecaruia dintre cei care intra pe teren. Dar sa joace toti ca adevarati capitani“, a spus selectionerul.

La meciul amical disputat, pe 12 februarie, cu selectionata Slovaciei, capitanul Romaniei a fost, pentru prima oara, Adrian Mutu, Gica Popescu nefiind convocat la aceasta partida.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS