Acasă Sport Terenul echipei AC Torino va fi suspendat pentru cinci meciuri

Terenul echipei AC Torino va fi suspendat pentru cinci meciuri

-

Presa italiana a estimat ca stadionul echipei AC Torino va fi suspendat pentru cinci meciuri, in urma incidentelor violente care au avut loc, simbata trecuta, in timpul partidei cu formatia AC Milan, din etapa a 22-a a campionatului Italiei. Meciul a fost suspendat definitiv in minutul 63, la scorul de 3-0 in favoarea echipei AC Milan, deoarece vizibilitatea pe stadion devenise foarte redusa din cauza gazelor lacrimogene folosite de fortele de ordine pentru linistirea suporterilor. Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal din Italia va lua saptamina aceasta o deciziereferitoare la sanctiunea ce va fi dictata clubului AC Torino.

Suporterii formatiei torineze au incercat sa intre pe teren, au rupt scaunele din tribune si au intrat in conflict cu fortele de ordine care incercau sa-i linisteasca. Incidentele au continuat in afara stadionului, dupa suspendarea meciului, la cererea politiei. Opt din suporterii care au participat la incidente au fost identificati, dar numai unul dintre ei a fost arestat.

ȘTIRI VIDEO GdS

Transport agabaritic spre Calafat

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că în perioada 6 - 10 decembrie, se va desfășura un transport agabaritic....